Čas a místo
26. 11. 2022 11:00 – 27. 11. 2022 21:00
Čestlice, Lipová 29, 251 01 Čestlice, Česko
O události
Podzim přechází do zimy. Přijďte na Bigoše. Zelná polévka dle receptu ze Slezského kraje kuchaře Vaňka.
Na co se můžete těšit.
Po řízkovém víkendu se pokusíme trovhu odlehčit pečený králíkem na černo. Česká klasika , která nikdy neomrzí.
Pro ty , kteří raději hovězí jsme připravili z nízkého roštěnce špalíček, který je pečený na víně spolu s lesními houbami a jako příloha malé grenaile opečené , kerblíkem dochucené.
Přejeme dobrou chuť . Přijďte , těšíme se na Vás.
Slezský Bigoš,
zelná polévka z kysaného zelí, hlávky bílého zelí, uzeného bůčku, vepřové plec, moravské klobásy, červené víno, sušená švestka , bobkový list , koření
89,-
250 G Králík na černo
kořenová zelenina, švestková povidla, brusinky, víno červené, rozinky sušené švestky,
máslová bramborová kaše
279,-
250 G Pečený špalíček z nízkého hovězího Roštěnce na houbách
lesní houby, sušené houby, víno
opečené brambory s kerblíkem
299,-