top of page
Vejmrda (199 of 223)_edited.jpg
OTEVŘENO

Pondělí - sobota 11:00-23:00

Neděle 11:00-22:00

Objednávky poledního menu "s sebou" (do krabiček) objednávejte do 11:30.

Stálé menu podáváme ve všední dny od 14:30.

Tel.: 272 702 929

Tipy šéfkuchaře

Tip šéfkuchaře

​Ochutnejte naší koprovku s hovězí masem nebo jen s pečenými grenaillemi a zastřeným vejcem

200 G Koprovka s hovězím masem a houskový knedlíkem

245,-

Podáváme každý všední den od 14:30 společně s Ala cart menu

 

Denní menu pátek 5.12.2025


Polévka



Kulajda se zastřeným vejcem, koprem,
houbami a bramborem
59 Kč


Slepičí vývar s masem ,
kořenovou zeleninou a vaječnými nudlemi
59 Kč



Hlavní jídla



Svíčková na smetaně
hovězí maso, houskový knedlík
195 Kč


Pečené vykoštěné krůtí stehno v jalovcovo-medové marinádě
se slaninovými bramborami a listovým špenátem
215 Kč


Smažený kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
bramborová kaše, okurkový salátek
185 Kč


Spaghetti pomodoro s česnekem,
čerstvou bazalkou a parmazánem
178 Kč


Pečené vepřové Tolary s cibulkou
remuláda s dijonskou hořčicí a majonézou, pečený brambor s persilem s restovanou slaninou, rajčatový salátek s červenou a lahůdkovou cibulkou
178 Kč


V Troubě pečená křídla s tymiánem marinovaná v sojové omáčce, tymiánu,
citronové šťávy, oleje, jogurtový dip s bylinkami se salátem tabouleh ( cou-cous, rajčata, cibule, persil, čerstvá okurka, kostičky česneku, máta, citronová šťáva)
188 Kč


Tip Šéfkuchaře menu=polévka + hlavní jídlo
Kulajda se zastřeným vejcem, koprem, houbami a bramborem + Spaghetti pomodoro s česnekem, čerstvou bazalkou a parmazánem
199 Kč



Dezerty naší výroby



Vanilkové Creme brûlée
119 Kč

bottom of page