top of page

Tipy šéfkuchaře
Tip šéfkuchaře
Ochutnejte naší koprovku s hovězí masem nebo jen s pečenými grenaillemi a zastřeným vejcem
200 G Koprovka s hovězím masem a houskový knedlíkem
245,-
Podáváme každý všední den od 14:30 společně s Ala cart menu

Polévka
Kulajda se zastřeným vejcem, koprem,
houbami a bramborem
59 Kč
Slepičí vývar s masem ,
kořenovou zeleninou a vaječnými nudlemi
59 Kč
Hlavní jídla
Svíčková na smetaně
hovězí maso, houskový knedlík
195 Kč
Pečené vykoštěné krůtí stehno v jalovcovo-medové marinádě
se slaninovými bramborami a listovým špenátem
215 Kč
Smažený kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
bramborová kaše, okurkový salátek
185 Kč
Spaghetti pomodoro s česnekem,
čerstvou bazalkou a parmazánem
178 Kč
Pečené vepřové Tolary s cibulkou
remuláda s dijonskou hořčicí a majonézou, pečený brambor s persilem
s restovanou slaninou, rajčatový salátek s červenou a lahůdkovou cibulkou
178 Kč
V Troubě pečená křídla s tymiánem marinovaná v sojové omáčce, tymiánu,
citronové šťávy, oleje, jogurtový dip s bylinkami
se salátem tabouleh ( cou-cous, rajčata, cibule, persil, čerstvá okurka, kostičky česneku,
máta, citronová šťáva)
188 Kč
Tip Šéfkuchaře menu=polévka + hlavní jídlo
Kulajda se zastřeným vejcem, koprem, houbami a bramborem
+
Spaghetti pomodoro s česnekem, čerstvou bazalkou a parmazánem
199 Kč
Dezerty naší výroby
Vanilkové Creme brûlée
119 Kč
bottom of page